Natuurlijke Geneeswijzen

Energetische huisreiniging

Een energetische huisreiniging kan uitkomst bieden als je je niet helemaal op je gemak voelt in je huis.

Wanneer je thuis geen rust kunt vinden, niet graag op bepaalde plekken in huis bent of onrustig slaapt, kan een energetische huisreiniging uitkomst bieden. Kinderen kunnen hier ook veel last van hebben. Vaak zien zij ook energieën van personen maar als ze nog klein zijn kunnen ze het nog niet goed verwoorden, met nachtelijke angst en huilbuien tot gevolg. Neem hun angst om alleen te zijn in een/hun kamer altijd serieus. Kinderen zijn nog erg verbonden met de energetische wereld en zien vaak iets meer in de energie dan volwassenen die al meer “aangepast” zijn aan de wereld waarin we leven. Ook huisdieren kunnen reageren op verstoorde energie.

Als er veel ruzie is geweest of nare dingen zijn gebeurd in het verleden, kan dat de energie in huis verstoren. Het kan ook gaan om zielen die plotseling uit het leven zijn genomen en de weg naar het Licht niet hebben kunnen vinden of overleden familieleden/vorige bewoners die nog boodschappen door willen geven omdat bepaalde thema’s niet zijn afgerond. Het is goed mogelijk dat ze dit via hun (klein)kinderen doen omdat die nog erg verbonden zijn met de energetische wereld. Afhankelijk van de boodschappen kan het belastend zijn voor kinderen en angst oproepen.

Ook oude meubelstukken kunnen energie bevatten uit vorige generaties die verstorend kan werken of energie uit de grond als daar in het verleden dingen zijn gebeurd waardoor de energie niet goed meer doorstroomt.

Door mij af te stemmen op het huis met behulp van foto’s en een getekende indeling van het huis, probeer ik contact te maken met de energie en kijk of er dingen zijn die opgeruimd mogen worden, waardoor de energie weer beter gaat stromen. Van de afstemming wordt een verslag geschreven zodat u ten allen tijde na kunt lezen wat er is gebeurd. Het kan vele inzichten opleveren. Het kan gebeuren dat u niet kunt voelen of er iets is veranderd in de energie. Als dit zo is dan komen de boodschappen en inzichten op een andere manier naar voren. Dat zal duidelijk worden door het verslag wat ik heb geschreven. Het kan zijn dat u zelf bepaalde zaken moet aanpakken/veranderen in en rondom het huis. Dit wordt natuurlijk uitgelegd en besproken.

Het is niet nodig dat ik bij u thuis langs kom. Foto’s, een getekende indeling en een adres is voor mij voldoende.