Natuurlijke Geneeswijzen

Referenties

Een bijzondere ervaring is de afstemming geweest bij jou Hilda. De manier waarop je de beelden omschreef waren heel mooi, herkenbaar en ook confronterend. Ik heb veel aan de afstemming gehad. Het moment dat ik het las gebeurde er iets binnen in mij, het was opeen helder wat ik moest doen om patronen te doorbreken. En daarna zijn er een aantal belangrijke dingen in mijn leven veranderd. En zeker heel bijzonder dat je op zo een diep niveau dit kan weten. Ontzettend bedankt Hilda.

Ramkhelawan

De afstemming van Hilda was heel fijn om te ontvangen. De beschrijving van mijn actuele situatie was erg herkenbaar en gaf een wat breder perspectief op wat er op dat moment speelde. De adviezen die ze gaf, zowel op energetisch als praktisch vlak, waren fijn om mee te nemen en heel toepasbaar. Zo kon ik me beter energetisch beschermen en werd ik gesterkt in de keuzes die ik lastig vond om te maken. Het voelde als een fijne hand in de rug!

Karin

Je had mij per mail een lang verhaal geschreven dat zomaar een film had kunnen zijn. Prachtig om te lezen en ook heel herkenbaar voor in mijn leven nu! Door die afstemming begrijp ik nu beter mijzelf, heb minder oordelen en kijk wat zachter naar mijzelf. Ook heb ik een cursus Intuitieve opleiding gedaan, waardoor ik mezelf beter kan gronden en met mijn energie/ aura kan omgaan; verbinden met het leven hier op aarde en toch contact kan houden met de kosmos.

S. Compeer

Hilda heeft een afstemming op mij gedaan en die was heel mooi, bovendien heb ik er veel aan gehad. Ze beschreef op een sprookjesachtige manier hoe ik mijn leven beleefd en vooral zelf ervaren heb. Ze eindigde ermee dat ik in een rustig vaarwater zit, maar dat ik zelf vind dat ik mijn talenten nog niet volledig heb benut in dit leven. Dit gaf mij de rust om de tijd te nemen tot er weer een nieuwe uitdaging op mijn pad komt. Deze afstemming heeft mij dus rust gegeven, wat heel fijn is.

Marijke

Een afstemming door Hilda over jezelf of over je kind is ontzettend bijzonder! Ze maakt op zielsniveau contact met jou of met je kind en verwoord haar ervaringen heel mooi in een helder verslag. Hiermee kan Hilda je helpen om inzicht of antwoord te krijgen op bepaalde vragen die je hebt over bijvoorbeeld jezelf, je werk, relatie of de ontwikkeling / gedrag van je kind. Ik heb de afstemming van Hilda als heel treffend en verhelderend ervaren.

I. Pot