Natuurlijke Geneeswijzen

Stoelshiatsu

Stoelshiatsu is een ontspannende en laagdrempelige vorm van massage die helpt bij stressreductie.

De laatste jaren krijgen we in onze westerse maatschappij steeds meer te maken met de gevolgen van stress en een te hoge werkdruk. We presteren veel onder tijdsdruk.

Veel mensen hebben daar moeite mee en te vaak wordt geen acht geslagen op stress-gerelateerde klachten.

Om ziekte te voorkomen, is het van groot belang om met regelmaat te werken aan stressreductie. Een prima hulpmiddel hierbij is een stoelmassage. Het is een laagdrempelige methode, omdat de cliënt de behandeling gekleed ondergaat.

Wat is stoelshiatsu?

De massage die gegeven wordt, is gebaseerd op acupressuur, ook wel bekend als shiatsu. Terwijl u zit op een speciale ergonomische stoel, wordt een ruim 20 minuten durende drukpuntenbehandeling gegeven. Deze is gericht op hoofd, nek, schouders, armen, handen, vingers, rug en heupen.

Hierdoor kunnen klachten, die veroorzaakt worden door langdurig werken in dezelfde en/of de verkeerde houding worden verholpen of verminderen.

De effecten door regelmaat

Regelmatige massage, bij voorkeur twee keer per maand, heeft door de algehele ontspanning die optreedt een gunstig effect op:

  • het zenuwstelsel
  • de energiestroom
  • de bloedcirculatie
  • de afvoer van afvalstoffen
  • de soepelheid van spieren en gewrichten
  • de werkhouding

Na een stoelmassage voelt u zich fantastisch en kunt u er weer helemaal tegenaan!

Speciale gelegenheden

De stoelmassage is een zeer prettige ervaring. Daarom is deze behandeling ook heel geschikt voor speciale gelegenheden, zoals beurzen, trainingen en vergaderingen of als relatiegeschenk. Het is zeker ook een leuk cadeau voor vrienden, familie, werknemers, collega’s en/of cliënten.

Cadeaubonnen zijn in mijn praktijk verkrijgbaar.

Advies voor bedrijven

Stoelmassage is zeer geschikt om op de werkplek te geven. Het levert een belangrijke bijdrage aan het welzijn van uw personeel. Hierdoor functioneert en presteert uw bedrijf beter. Welke werkgever wil dit eigenlijk niet?

Als een bedrijf stoelmassage voor het personeel in het Arboplan opneemt, zijn er belastingtechnisch mogelijkheden voor de gemaakte kosten.