Natuurlijke Geneeswijzen

Healing en bewustwording

Bij healing worden blokkades in het energieveld van de cliënt in beweging gebracht en weggehaald.

Healing is lastig om te omschrijven, want je werkt met energie en dat zie je niet, maar je voelt het wel! Je geeft energie door via je handen aan de cliënt. Bij healing kun je bijvoorbeeld ook met je handen in de energielagen (aura) van de cliënt voelen waar de blokkades zitten en die met je handen in beweging brengen en weghalen. Ook kun je met een energierooster werken op plekken waar dat nodig is. Tijdens deze behandeling ligt de cliënt op een behandeltafel. Behandelingen op afstand zijn ook mogelijk.

Staande healing

Een andere mogelijkheid is een healingsessie waarbij u staat met de uitgetestte flesjes in de hand en onder mijn begeleiding gaat aarden. Het is mogelijk dat u kleuren ziet of beelden die betrekking hebben op een blokkade die opgeruimd mag worden. Aan de hand van wat u ziet, bepaal ik mijn vraagstelling om tot een inzicht en/of bewustwording bij u te komen. Als dit gebeurt, is het mogelijk dat u ergens in uw lichaam spanning of verkramping voelt. De blokkade ligt dan in dat gebied opgeslagen. Door de bewustwording kan het probleem worden losgelaten. De verkramping verdwijnt binnen enkele seconden of minuten en u voelt zich weer goed.

Dit zijn een aantal mogelijkheden. De cliënt zal in alle gevallen ontspanning ervaren en kan soms spontaan in slaap vallen. De behandeling wordt ondersteund door de Liquid Light Frequencies, waardoor de behandeling nog dieper doorwerkt.

Intensiteit

De intensiteit van de energie die doorgegeven wordt, hangt af van het bewustzijn van de healer. Als deze een hoog bewustzijn heeft (lichttrilling) zal de energie sterker zijn, dan bij iemand die nog niet zo’n hoog bewustzijn heeft.

Uitgangspunt

Werken met de Liquid Light Remedies tijdens deze sessies is een prachtige ervaring. U hebt contact met uw onderbewustzijn en tegelijkertijd kunnen we gewoon een gesprek voeren. Het is een speelse manier van werken en ook bijzonder geschikt voor kinderen. Het uitgangspunt is, dat hetgeen wat opgeruimd mag worden, als eerste naar bovenkomt.

Soms is het belangrijk dat een emotie wordt gevoeld, zodat u zich ervan bewust wordt waar deze emotie voor staat. De lichtremedies werken direct op uw energieveld en ondersteunen het intuïtieve waarnemingsvermogen.

In deze tijd is het belangrijk dat we een bijdrage leveren aan de aarde vanuit onze heelheid in plaats van ons nog langer bezig te houden met onze gebrokenheid. Daarbij zijn de Liquid Light Frequencies een geweldige ondersteuning.