Natuurlijke Geneeswijzen

Testen met Biotensor

De biotensor kan allerlei waarden en relaties achterhalen om een duidelijk inzicht te krijgen in de toestand van een persoon.

Wat is de biotensor?

De biotensor is een fijngevoelig bio-energetisch test-en behandelingsinstrument, waarmee de eigen intuïtie tot object (beweging) gemaakt kan worden. Uit de beweging van de biotensor kan door de geoefende gebruiker veel worden opgemaakt.

Het apparaat bestaat uit een handgreep van edelmetaal en is voorzien van een 30 of 45 cm lange flexibele metaaldraad die aan het einde is voorzien van een gepolariseerde kruiskop of een rondje.

Het is mogelijk om met de biotensor allerlei waarden en relaties te achterhalen en vast te leggen met als doel een duidelijk inzicht te krijgen in de toestand van de persoon. In de waarden van organen en fysiologische patronen, belastingsvormen, zowel fysiek alsook psychisch-emotioneel en op het niveau van de energetische lichamen (aura). Ook kunnen de meest geschikte behandelwijzen en voedingspatronen worden uitgetest.

Het testen met de biotensor

Er wordt op de juiste manier met de biotensor gewerkt als het rustig gebeurt met een uitslag van ca. 10 cm maximaal in horizontale dan wel verticale richting. Beide beweegrichtingen geven respectievelijk een “nee” en een “ja”. Naast deze eenduidige bewegingen kan de biotensor allerlei andere bewegingen maken, zoals de beweging “ja-mits” of “nee-tenzij”. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om een “nee” of een “ja” niet absoluut te hoeven nemen of slechts een “nee” te krijgen als het met een kleine aanvulling ook “ja” kan zijn.

Verder is er juist bij een “goede” biotensor de mogelijkheid van het “subtiele aanvoelen”. De traagheid van reactie dan wel het enthousiasme waarmee de biotensor kan reageren, is in hoge mate bepalend voor een meer genuanceerd eindoordeel van de gebruiker zelf. Ook de biotensor blijft een hulpmiddel en mag nooit een definitief eindoordeel geven.

Het behandelen met de biotensor

Naast de testmethode voor mensen, middelen en methoden is het mogelijk de biotensor te gebruiken als een instrument waarmee men anderen in balans kan brengen. Men neemt de biotensor in de werkhand en tast als het ware al draaiend de aura af van de persoon die in balans gebracht moet worden. Dit kan ook op afstand gedaan worden.